Advertisement

Pulpe de pui tradiționale cu legume

Pulpe de pui tradiționale cu legume

Nouă, românilor ne plac foarte mult mâncărurile tradiționale românești pentru că sunt foarte gustoase și ne aduc aminte mereu când le mâncăm de gustul copilăriei. Astăzi apelăm doar la ingrediente tradiționale pentru a crea un fel de mâncare autentic, gustos și ușor de preparat!

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a realiza pulpe de pui la tigaie cu legume:

10 cartofi mici
2 linguri de ulei
1 caserolă de pulpe de pui CocoRico
sare
piper
1 căpățână de usturoi
2 cepe
1 ardei roșii
2 morcovi
Mod de preparare:

Pune cartofii la cuptor pentru 10 minute, iar după ce se răcesc, taie-i în 2 și pune-i deoparte. Încălzește ulei într-o tigaie, asezonează pulpele de pui cu sare și piper și prăjește-le pe ambele părți. După ce acestea sunt gata, adaugă usturoi, ceapă, ardei, morcovi și cartofi și mai ține legumele până ce acestea devin moi. CocoRico îți urează poftă bună!