Advertisement

Alina Sorescu, primele declarații oficiale despre divorț! Se pare că Alexandru Ciucu a plecat de acasă cu… treburi băiețești:

Alina Sorescu, primele declarații oficiale despre divorț! Se pare că Alexandru Ciucu a plecat de acasă cu… treburi băiețești:

În ultima vreme, în presă s-a tot vorbit despre divorţul dintre Alex Ciucu și Alina Sorescu. Dacă până acum nu a existat niciun fel de confirmare, artista a apărut vineri la TV să lămurească lucrurile.

Alina Sorescu a zis la emisiunea Vorbește Lumea că Alex Ciucu i-a dat un inel pentru că fac zece ani de căsătorie. „Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu școala de muzică și una dintre fete a avut febră așa că a stat cu ea. Alex a fost la golf și la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obișnuită. Lumea mondenă e mică”.

Ce s-a scris anterior
Designerul a fost surprins singur în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoralul românesc. El a intrat în locaţia respectivă alături de doi prieteni, însă soţul Alinei Sorescu a fost, în permanenţă, posomorât. Imediat, fanii au interpretat că lucrurile nu stau deloc bine pentru el.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani căsătoriţi. Au două fetițe: Carolina și Raisa. Invitați la o emisiune TV, cei doi au povestit despre viața de familie, plusurile și minusurile unei căsnicii și au recunoscut, cu sinceritate, că sunt foarte diferiți.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii”, a mărurisit Alexandru Ciucu.

S-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care lucrează costumele membrilor Casei Regale a României şi mai are și alți clienți celebri.