Advertisement

Andreea Marin a recunoscut că fiica ei are interzis la foarte multe lucruri. E o mamă foarte strictă

Andreea Marin a recunoscut că fiica ei are interzis la foarte multe lucruri. E o mamă foarte strictă

 

Andreea Marin mărturisește că e genul de mamă care evită cât poate să-și răsfețe copilul, dar, în același timp, își sprijină fiica să-și dezvolte diversele pasiuni.

”Eu nu sunt de acord cu răsfățul, ci cu lucrurile bine meritate… Iar fiica mea știe asta. Trebuie să merităm ce avem în viață. Îi aduc mereu în atenție, vreau ca ea să înțeleagă că nu ni se cuvin lucrurile și că totul e direct proporțional cu faptele și cu sufletul pe care-l punem în faptele noastre”, ne-a mărturisit Andreea Marin, referindu-se la relația pe care o are cu fiica sa și a lui Ștefan Bănică junior.

Totodată, ”Zâna” nu ascunde faptul că Violeta, deși are 11 ani, nu posedă încă un telefon mobil și că preferă ca aceasta să petreacă timp în natură, decât pe computer! Astfel că, noua pasiune a fiicei sale – călăritul, a picat la fix, iar Andreea îi este alături în alegerea făcută.

”E îndrăgostită de călărie, e o pasiune mai nouă. Mă bucură tare mult apropierea de un animal, ca și apropierea de natură. De aici nu poti decât să capeți sensibilitate. Printr-o atentă observație poți învăța lucruri bune când ești copil. Copiii noștri, să nu uităm, stau mai mult închiși în clădiri decât în natură, cu ochii în calculator sau în telefon. Tocmai de aceea nu am fost de acord să-i iau până acum un telefon, îmi doresc să fie atentă la ce se întâmplă în jur și să învețe din exemple pozitive, nu dintr-o grafică ce apare pe computere. Destul că școala îi obligă cumva să stea cu ochii pe computer. Noi trebuie să-i îndreptăm spre comunicare directă, ochi în ochi, schimb de vorbe, de idei”, a adăugat aceasta.

A cochetat și cu fotbalul În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin a luat și ea câteva lecții de echitație. Nu o mai face însă și acum, ci doar își sprijină fiica în alegerea făcută. ”Eu nu merg la echitație. E pasiunea ei și o susțin. Mie îmi plac sporturile de alt gen, nu cred că m-aș pricepe, deși am încercat, am călărit de plăcere. E pasiunea ei și o urmează, așa că o susțin”. Până mai ieri, Violeta mergea la fotbal și nici atunci Zâna nu a avut nimic împotrivă.

sursa: libertatea.ro