Advertisement

Când s-au văzut ultima dată

Când s-au văzut ultima dată

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit în premieră despre cazul de la Caracal, dar şi despre acuz@ţiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat că femeia le-a spus unor italieni că le poate face rost de fete.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a vorbit în premieră despre ce s-a întâmplat la Caracal şi despre acuzaţiile aduse de omul arădean Nicolae Cilan. Fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat în casa tatălui său, cu care nu avea o relaţie apropiată şi pe care l-a văzut ultima dată la |nmormântarea bunicii sale, anul trecut, de Paşte. „Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă pentru „Adevărul”.

Femeia a mai spus că informaţiile apărute în presă referitor la trecutul v|0lent al tatălui său nu sunt adevărate, nici ea, nici mama ei nefiind v|ctime ale @gresiunilor lui Dincă. „Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Ultima dată când eu mi-am văzut tatăl a fost anul trecut, înainte de Paşte, la |nm0rmântarea bunicii mele”, a mai declarat Daniela, care a mai spus că la ultima întâlnire cu tatăl său nu a observat nimic schimbat în comportamentul său.

În privinţa @cuzaţiilor aduse de omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, Daniela Dincă a declarat că sunt „foarte grave şi nefondate”. „În următoarele zile vor fi plângeri penale din partea noastră, a familiei, a firmei. Au fost nişte relaţii de afaceri. Domnul Cilan trebuie să restituie o sumă destul de măricică societăţii (n.red – Albiero Group). Eu, ca persoană fizică, nu am avut şi nu am nimic cu dânsul. Suma e foarte mare. Se poate verifica”, a mai spus Daniela Dincă.

Femeia a subliniat că nici ea, nici restul familiei sale nu a oferit femei vreunui cetăţean român sau italian. „Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de tr@ficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte c@lomnii şi nu o să rămână aşa”, a decalarat Daniela Dincă.

În privinţa relaţiei cu Giorgio Albiero, italianul m0rt în februarie şi a cărui afacere din România o administrează, Daniela Dincă a spus că nu a avut o altă relaţie decât cea de angajat – angajator. „Nu sunt singura administratoare. Suntem trei administratori ai firmei. Avem o firmă de agricultură. Natura relaţiei cu Albiero…Nu a fost niciun fel de relaţie. Sunt o doamnă căsătorită, nici divorţată, nici cumpărată. Sunt un simplu angajat care a dus mai departe în urma d3cesului domnului Albiero firma. Mă gândesc că nu e nimic rău în asta”, a mai declarat Daniela Dincă, respingând totodată şi susţinerile lui Nicolae Cilan potrivit cărora a fost cercetată pentru delapidarea unei farmacii din Timişoara în care a lucrat.

sursa: adevarul.ro