Advertisement

Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau:

Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau:

Telefonul mobil al Alexandrei Măceşanu a fost găsit de @nchetatori în Caracal, potrivit unor surse judiciare. De asemenea, ar fi fost găsită şi cartela telefonică folosită de fata de 15 ani înainte de dispariţie. Telefonul si cartela au fost găsite în locuri diferite.

Pe de altă parte, singurele probe care arată că Alexandra Măceșanu a fost în casa gr0azei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 şi care a fost găsit în una dintre încăperi şi un cercel al acesteia care a fost descoperit de @nchetatori în maşina lui Gheorghe Dincă. Părinții Alexandrei au fost cei care au recunoscut bijuteria fiicei lor.

Rezultatele testelor ADN ar putea aduce un element foarte puternic în cazul împotriva susp3ctului de cr|mă.

Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia @nchetatorilor
Mama Luizei Melencu a avut o cerere neobișnuită astăzi.

Mama şi bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se prespune că ar fi v|ctima lui Gheorghe Dincă, au transmis anchetatorilor un mesaj ș0cant, prin care cer extinderea cercetărilor sub două aspecte.

Cei doi le cer @nchetatorilor ca să ridice și să analizeze toate imaginile înregistrate de sistemele video publice sau private din oraş. Aceștia cer această măsură pentru ca @nchetatorii să analizeze cum trebuie traseul urmat de Gheorghe Dincă şi de eventualii compl|ci ai săi.

În acelaşi timp, cei doi mai solicită şi analizarea 3xcrementelor animalelor din curtea lui Dincă, deoarece există riscul ca cele două fete să fi fost m@nc@te de câini, potrivit adevarul.ro.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a adus noi informații în cazul d|spariției celor două adolescente din Caracal. Acesta a subliniat faptul că există posibilitatea ca cele două fete să fie deja uc|se, iar r@m@șițele lor @rse.

Sperăm să fie în viață, dar din solicitatea noastră și din ceea ce cred eu este posibil să fie 0m0râte și tr@nșate, iar o parte dintre r@mășite să fie @rse. Vor fi lucruri care vor întoarce pe dos România dacă nu și mai mult, când va ieși la suprafață ce s-a găsit astăzi și se va găsi. Vom vedea de ce s-au întrerupt cercetările șase zile. Îi mulțumesc domnului procurorului general deoarece s-a implicat personal. Sunt atât de multe lucruri de descoperit încât veți fi ș0cați”, a precizat avocatul pentru un post TV.