Advertisement

Ce se știe până în acest moment despre Luiza

Ce se știe până în acest moment despre Luiza

Surse din cadrul Institutul Național de Medicină Legală care a făcut expertiza au declarat că rezultatele testelor ADN indică fără dubii că fragmentele 0soase găsite în curtea locuinței lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceșanu. 

Anchetatorii au stabilit că resturile um@ne găsite în soba improvizată din curtea casei lui Dincă aparțin doar Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani, dispărută pe 24 iulie.

În continuare, specialiștii antropologi de la IML urmează să stabilească dacă alte fragmente umane găsite la locuința „m0nstrului din Caracal” sunt ale Luizei Melencu, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei de 15 ani, a scris pe pagina sa de Facebook că familia a fost informată de ministrul Justiției, Ana Birchall. 

„ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA D3C3DATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe vărul meu”, a scris acesta. Vineri, anchetatorii au găsit în curtea locuinței lui Gheorghe Dincă noi fragmente 0s0ase. „În urma perchezițiilor domiciliare şi a activităților desfășurate, au fost identificate fragmente 0s0ase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic. De asemenea, în domiciliul |nculpatului au fost găsite probe biologice. (…) Astăzi (vineri, n.r.) am efectuat conducere în teren cu |nculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, care a fost şi găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime. 

Anterior, anchetatorii au găsit telefonul și cartela Alexandrei Măceșanu, tânăra care a fost r@pită după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care făcea curse de ocazie.