Advertisement

Ce vedete din showbiz-ul românesc nu au luat Bacalaureatul:

Ce vedete din showbiz-ul românesc nu au luat Bacalaureatul:

 

Pentru absolvenții claselor a XII-a sesiunea de Bacalaureat din această vară a început deja cu probele orale, iar luni au susţinut proba la competenţe digitale.

Ţin primele pagini ale ziarelor, apar mereu la TV, cântă, sunt implicate în politică sau prezintă emisiuni, însă nu au reuşit să treacă de examenul maturităţii. Vorbim despre vedetele din România care au picat, cu brio, Bacalaureatul.

De pildă, unele dintre vedete au decis să se axeze pe carieră încă de la vârste fragede, astfel că au pus studiul pe locul doi. Din această categorie fac parte şi foştii fotbalişti Ionel Dănciulescu şi Ianis Zicu.

Jucători de excepţie, cei doi nu au reuşit să treacă examenul maturităţii din prima pentru că au pus de fiecare fotbalul mai presus de orice.

Nici Margherita de la Clejani nu a trecut cu brio Bac-ul, la fel şi fratele ei, Fulgy. Alţi artişti care nu s-au împăcat cu şcoala sunt Costel Busuioc şi Ionuţ Voicu de la Ro-mania, dar şi fostul primar, Marian Vanghelie.

Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul până la 38 de ani.

“Valentina Pelinel a renunţat la şcoală pentru cariera de model, deşi era elevă la Liceul Sf. Sava. Aşa a rămas până în ziua de azi, fără Bacalaureat. Valentina s-a ferit să vorbească despre studii. La 15 ani, când tatăl ei s-a stins din viata, Pelinel devenea Miss România. Atunci s-a gândit să facă o carieră în modeling și bani”, scria Evenimentul zilei în 2016.

Valentina Pelinel: „E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”

„În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum”, a declarat Pelinel.