Advertisement

Cum a fost anunțată familia:

Cum a fost anunțată familia:

Vești foarte proaste vin de la Institutul Național pentru Medicină Legală (INML), care tocmai ce a confirmat faptul că 0@sele ridicate din casa cr|m|nalului Gheorghe Dincă aparțin unei fete cu vârstă cuprinsă între 12 și 17 ani, potrivit România TV.

UPDATE. Alexandru Cumpănașu a confirmat la Antena 3 că ADN-ul din 0@sele găsite de autorități îi aparține, din păcate, Alexandrei.

Familia a fost anunțată chiar de Ministrul Justiției.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au @m0rât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena3.

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului 0sos și d3ntar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

Totodată, anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente 0s0ase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

Potrivit surselor din anchetă, în timpul audierilor de azi-noapte, de la sediul central al DIICOT, Dincă le-ar fi povestit anchetatorilor cum a uc|s-o pe Alexandra, pas cu pas.

Se pare că butoiul găsit de anchetatori în casa lui Gheorghe Dincă nu este un simplu butoi, ci este un incinerator artizanal care ar fi putut |ncinera un c0rp uman!