Advertisement

Piept de pui cu unt, smântână și lămâie

Piept de pui cu unt, smântână și lămâie

Dacă ai poftă de o masă copioasă, te inspir cu această rețetă de pulpe de pui cu unt absolut delicioasă. Din fericire pentru noi, aceste rețete senzaționale și combinații ne fac viața mai frumoasă, iar apetitul este întotdeauna prezent. Dacă înainte părinții nu știau cu ce să ne atragă pentru a pune gura pe ceva, astăzi diversitatea preparatelor este atât de mare încât copilașii noștri sunt extrem de norocoși!

După ce vei pregăti pulpele de pui cu unt, pariez că va intra în meniul tău și al copiilor tăi permanent.

Ingrediente:

 

1 caserolă de piept de pui
1 linguriță de paprika
sare
piper
3 linguri de unt
3 căței de usturoi
100 de grame de smântână
50 de grame de parmezan
sucul de la 1 lămâie
spanac.

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade. Asezonează pieptul de pui cu paprika și piper. Topește 2 linguri de unt și prăjește pieptul de pui în acesta. Adaugă usturoi în tigaie, apoi pune și parmezan, suc de lămâie și smântână. Adu la fierbere, apoi adaugă și spanacul. Pune toate aceste ingrediente într-o tavă și lasă-le la cuptor aproximativ 30 de minute.

De asemenea acest preparat este foarte potrivit în a-l servi și la o masă cu prietenii sau cu părinții și socrii pentru că în mod sigur atrage mulțumirile tuturor.

 

Poftă bună și spor la preparat!