Advertisement

Pulpe de pui caramelizate

Pulpe de pui caramelizate

Dacă într-o zi simți nevoia de o rețetă cu totul și cu totul specială, îți recomand cu drag acest preparat, care este recunoscut pentru că va cuceri ușor orice pofticios: Pulpe de pui caramelizate! Ce este foarte interesant la ea, este că pe cât de delicioasă și atractivă din toate punctele de vedere, pe atât de simplu se prepară. O explozie de arome chiar la tine în cuptor!

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest deliciu:

1 caserolă de pulpe de pui CocoRico

2 linguri de ulei de măsline

100 de grame de sos de soia

1 lingură de ketchup

200 de grame de miere de albine

2 căpățâni de usturoi pisate

sare

piper

Încălzește cuptorul la 180 de grade. Într-o tavă introdu carnea de pui, peste care toarnă uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, sarea și piperul. Lasă la cuptor aproximativ o oră, până ce sosul devine caramelizat. Atunci când pulpițele d epui sunt gata, fii sigură că membrii familiei te vor înconjura ghidându-se după miros. Asigură-te că îți va rămâne și ție măcar o porție!

Poftă bună!