Advertisement

Tocinei din mere ca’n Bucovina. Nu te mai saturi

Tocinei din mere ca’n Bucovina. Nu te mai saturi

Merele sunt fructe grozave pentru sanatatea oricarei persoane. Cat de des ati auzit ca un mar pe zi tine doctorul departe? O varietate mare de mere sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Spre deosebire de struguri si banane, merele raman ferme in rucsac sau geanta, si nu necesita o protectie speciala, de aceea, merele reprezinta o gustare ideala. Pe scurt, este greu de gasit vreun aspect negativ in privinta acestui fruct popular.
O alta utilizare frecventa a merelor este in prajituri. Prăjitura cu mere în orice fel de combinaţie se prepară uşor, o poţi face şi de post şi este delicioasă pentru cei mici.

Astazi iti prezint o prajitura foarte, foarte buna care se prepara incredibil de repede si este foarte buna: Tocinei cu mere. Este o surpriza ideala atat pentru copii, parinti sau prieteni. Nu ai nevoie de timp de coacere, si alte pregatiri, se prepara in 2-3 minute si ii poti combina cu diverse alimente precum dulceata, smanatana, inghetata sau frisca. Oricare ar fi alegerea, rezultatul va fi pe masura! Iata cum se prepara.

Ingrediente: 4 mere, 2 oua, 2 linguri de zahar brun, o lingurita de scortisoara si 4 linguri de faina

Mod de preparare:

Se prepara foarte simplu, rapid, iar gustul este senzational! 4 mere date prin razatoarea cu ochiuri mari si stoarse de zeama peste care adaugam 2 oua, 2 linguri de zahar brun, o lingurita de scortisoara si patru linguri de faina. Se omogenizeaza amestecul si se fac in tigaie. Se orneaza dupa preferinta. Noi am ales frisca.