Contact

Ne bucurăm să fim în contact cu tine! Echipa „În Bucătărie” este mereu gata să răspundă întrebărilor și să primească feedback-ul tău. Dacă ai vreo sugestie pentru noi, sau pur și simplu vrei să ne împărtășești experiențele tale culinare, te rugăm să nu eziti să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți oferi ajutor și a crea o comunitate pasionată de gătit.

Există mai multe modalități prin care poți intra în legătură cu noi. Poți completa formularul de contact de mai jos și ne vom asigura că răspundem cât mai curând posibil. Nu uita să ne spui cum te putem ajuta și să ne lași un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru a putea reveni la tine.

De asemenea, te invităm să ne urmărești pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu cele mai recente rețete, sfaturi și noutăți culinare. Ne poți găsi pe Facebook. Nu ezita să ne trimiți un mesaj privat sau să lași un comentariu pe una dintre postări. Suntem nerăbdători să interacționăm cu tine și să aflăm cum poți contribui la comunitatea noastră culinară.

Nu uita că dorim să creștem și să ne dezvoltăm împreună cu tine. Prin urmare, orice sugestie sau feedback pe care îl ai este binevenit și apreciat. Ne vom asigura că luăm în considerare fiecare mesaj primit și că răspundem cu atenție și promptitudine.

Mulțumim că ai ales „În Bucătărie”! Așteptăm cu nerăbdare să intrăm în legătură cu tine și să ne bucurăm de pasiunea noastră comună pentru gătit.

Close
Copyright © 2022 LEMON & LIMES.
Made with by Loft.Ocean. All rights reserved.
Close